Home Naši prodavci Gde nas možete naći

Gde nas možete naći

Liceulice mi pomaže da zaradim novac i da pomognem majci.“

David Janković,  prodavac

Magazini poput našeg postoje u više od četrdeset zemalja sveta, i svuda se zovu „ulične novine”. Zato ćete naše prodavce sresti pre svega NA OTVORENOM, na ulicama, šetalištima, u parkovima i na trgovima, javnim i prometnim mestima. 

Prodavce magazina Liceulice možete sresti najčešće u ranim prepodnevnim i popodnevnim satima. Neke od omiljenih lokacija u Beogradu su: Trg republike, Knez Mihailova, Čika Ljubina, plato ispred Filozofskog fakulteta, Studentski trg, Studentski park, Dorćol, Kolarčeva ulica, Terazije, Cvetni trg, Trg Slavija, Bulevar kralja Aleksandra, Vukov spomenik, itd.

Prilikom prodaje, prodavci su obavezni da imaju vidno istaknuta naša obeležja. Staramo se o postojećim prodajnim lokacijama, kao i o osvajanju novih – ukoliko imate neki predlog, pišite nam na adresu prodaja@www.liceulice.org.

Zahvaljujući razumevanju i podršci tržnih centara, ustanova kulture i ugostiteljskih objekata, srešćete naše prodavce i U ZATVORENIM javnim i/ili polujavnim prostorima. Oni tu prodaju magazin po dogovoru s našim ljubaznim i društveno odgovornim domaćinima.

Dosada su nam svoja vrata otvorili: Home Centar, Delta city, Kulturni centar Beograd, Dom omladine, UK Parobrod, KC Grad, Zaokret, Polet, Centrala, Jugoslovenska Kinoteka, Zvezdara Teatar i mnogi drugi.

Ako i vi želite da se priključite ovom solidarnom društvu, pišite nam na adresu prodaja@www.liceulice.org.

Kada govorimo o prodaji U GOSTIMA, mislimo na dva oblika organizovanih prodaja – Prodaju na javnim događajima, i u posete firmama, organizacijama i institucijama, odnosno Prodaju na vašem radnom mestu.

  • Prodavci na javnim događajima

Naši prodavci su prisutni na različitim proslavama, kulturnim i sportskim dešavanjima, festivalima i sajmovima, stručnim ili svečanim skupovima i konferencijama po pozivu civilnog i javnog sektora. Neki od tradicionalnih partnera su nam Festival Sobodna zona, Festival Merlinka, Beldocs festival, Bitef, FEST, Beogradski sajam knjiga i drugi. Na ovim mestima prodavce možete da sretnete uglavnom tokom popodnevnih i večernjih sati.

  • Prodavci na vašem radnom mestu

Pojedine kompanije, institucije i organizacije povremeno primaju u goste prodavce magazina Liceulice. Reč je o značajnom vidu podrške, koji podrazumeva da zaposleni mogu da se upoznaju s prodavcima i iskažu svoju humanost i solidarnost na radnom mestu. Ako ste zaposleni u nekoj društveno odgovornoj kompaniji, u firmi koja podržava humanitarne programe i podstiče inkluziju i solidarnost, onda je to prilika da se sretnemo.

Kompanije koje nas redovno pozivaju u goste su: Erste Bank, Eurobank, Banca Intesa, Wiener Städtische osiguranje, Ipsos, Praxis, Kuća ljudskih prava, Hyatt Regency, Metro Cash&Carry, i druge.

Ako verujete da je ovo dobar način da budete humani, preuzmite inicijativu i pozovite nas u goste. Naša adresa je prodaja@www.liceulice.org.