Heroji promene

„Kompanija Bambi s ponosom nosi titulu Heroja promene i podržava dalje izlaženje magazina Liceulice. Očekujemo da će se i mnoge druge kompanije pridružiti ovom projektu i postati Heroji promene.“

Nemanja Brković, Bambi

Liceulice deluje kao fond koji doprinosi socijalnoj i ekonomskoj inkluziji pripadnika ugroženih, marginalizovanih grupa. Najpoznatija aktivnost je izdavanje magazina LICEULICE, koji prodaju isključivo naši prodavci, zarađujući polovinu od cene svakog prodatog primerka. Kroz ovu formu samozapošljavanja, i uz dnevnu psihosocijalnu podršku, pomažemo im da ostvare prihode, steknu određene veštine i znanja, povrate samopouzdanje i kontrolu nad vlastitim životom.

Za taj veliki korak potrebna im je pomoć svih nas. Uza sav naš trud i posvećenost, opstanak i dalji razvoj programa LICEULICE nemoguće je ostvariti bez vaše strateške podrške. Potrebni su nam pravi heroji, Heroji promene, jer zajedno možemo mnogo više!

Uz podršku naših korporativnih partnera, u proteklih 8 godina smo uspeli da obezbedimo posao i zaradu, kao i različite programe podrške za više od 350 prodavaca. Naša mreža solidarnosti konstantno se širi, a trenutno broji oko 100 aktivnih prodavaca, koji prodaju približno 9.000 primeraka po broju (podaci iz aprila 2018).

Mnoge velike kompanije, kao i manje firme i organizacije, pomagale su nam u raznim periodima da se održimo i nastavimo da budemo jedini oslonac ljudima slomljenim siromaštvom, beskućništvom, raznim oblicima diskriminacije i socijalne isključenosti. I svima smo im beskrajno zahvalni. Ali titulu Heroja promene čuvamo za one posebne, za kompanije koje su imale toliko poverenja u naš rad da nam ponude sistematsko, strateško i dugoročno partnerstvo i podršku.

Pozivamo vas da budete naš strateški partner, da zajedno utičemo na pozitivne promene u zajednici.

Javite se na mejl donacije@www.liceulice.org, čeka vas odlikovanje – Heroj promene!

cards