PRETPLATITE SE

Drugi o nama

Prvi put sam za Liceulice saznao preko interneta, verovatno na fejsbuku. Priznajem da me je privukao sâm naslov i grafičko rešenje, ali pošto sam iz Novog Sada, nisam našao načina da dođem do njega. Posle prvog čitanja sam shvatio pravi kvalitet magazina. Od tad, čitam ga neprestano, druge novine i ne kupujem. Svaki put me obraduje novi broj, malo drugačiji od prethodnog, originalnog dizajna i iscrpnih tema koje pokreću na razmišljanje.

Vladimir Krnajski
Novi Sad

Kada novi broj magazina Liceulice stigne na moju adresu, s nestrpljenjem dočekam da otvorim kovertu i pogledam kakva je naslovnica ovoga puta, koju ilustrativnu poruku nosi. Zatim pogledam fotografije na prvim i poslednjim stranama, i koje su teme obrađene u broju. Ostatak sadržaja doziram danima i dam sebi vremena da razmislim o svakom tekstu. Jer upravo to ovaj magazin radi, inspiriše na kritičko razmišljanje i drugačije gledanje na svet oko nas.

Smilja Bojković
Niš

„Teško je živeti na ivici, siromašan, zaboravljen, bez krova, bez posla, bez šanse da promeniš život, a ako si žena sve je i mnogo teže.“

Podržite nas –  pretplatite se!

Pretplatite se na magazin Liceulice i pomozite ugroženim, marginalizovanim, ali hrabrim ženama da ponovo stanu na noge! Pretplata je oblik podrške/donacije jer pruža priliku za rad i zaradu ženama, našim korisnicama, angažovanim na poslovima pakovanja i slanja pretplate.

Magazin Liceulice nudi i jedinstven, kvalitetan sadržaj, pa zato kažemo da  kupujući Liceulice pomažete mnogima, a čitajući Liceulice pomažete sebi.

Zbog trenutne situacije, izazvane korona virusom, omogućavamo sledeće vidove interventne podrške kada je pretplata u pitanju:

  • redovnu papirnu pretplatu na 10 brojeva – 2000 dinara ili 30 EUR za uplate 
  • interventnu papirnu pretplatu na 4 naredna broja – 1000 din ili 15 EUR
  • interventnu PDF pretplatu na prethodne brojeve (5 ili 10 brojeva) – 1000 i 2000 dinara ili 10 i 20 EUR (pišite nam na redakcija@liceulice.org kada odlučite koji su to PDF-ovi koje želite:)

————————————————————————————

Uputstva za pretplatu:

ERSTE BANKA: 340-11006764-87
Svrha uplate: Podrška magazinu Liceulice
Korisnik: Liceulice, Svetozara Markovića 42a, Beograd

Ukoliko uplaćujete iz inostranstva, potrebno je da unesete sledeće detalje:

ERSTE Bank a.d. Novi Sad
IBAN: RS35340000001100676487
SWIFT: GIBARS22
Korisnik: Udruženje Liceulice
Adresa: Svetozara Markovića 42a, Beograd

—-

*Preko PayPal servisa (SAMO ZA PRETPLATE IZ INOSTRANSTVA):

e-mail adresa: liceulice@liceulice.org

OBAVEZNO nam pošaljite potvrdu da ste uplatili novac i adresu na koju želite da dobijate magazine. Ove informacije nam možete poslati na redakcija@liceulice.org.

** poklon pretplata: Ako želite da dragoj osobi poklonite pretplatu, uplatite iznos u banci na svoje ime i prezime i obavezno se javite putem mejla ili telefona kako bismo dogovorili na koju adresu želite da stiže pretplata. Takođe, postoji i mogućnost da osoba uz prvi magazin dobije i pismo u kome se objašnjava da je to poklon i od koga.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili napomene, molimo vas da se javite na adresu redakcija@liceulice.org, ili telefonom na broj 011/2686 567.

Online pretplata

Pretplatite se, ili poklonite pretplatu svojim prijateljima, komšijama, kolegama, rodbini u zemlji ili inostranstvu. Liceulice je jedinstven poklon, jer ćete uvek obradovati više od jednog čitaoca. Skrećemo vam pažnju i na mogućnost pretplate na elektronske (PDF) primerke magazina, što je pogodno za čitaoce iz inostranstva. Pretplata na 10 brojeva magazina iznosi 2000 dinara, odnosno 30 eura.

PayPal pretplata

Ukoliko živite u inostranstvu i želite da pretplatite sebe ili nekog sebi dragog na magazin Liceulice, možete to uraditi i putem PayPal sevrisa. Liceulice je jedinstven poklon, jer ćete uvek obradovati više od jednog čitaoca. Skrećemo vam pažnju i na mogućnost pretplate na elektronske (PDF) primerke magazina, što je pogodno za čitaoce iz inostranstva.

Pretplata na 10 brojeva u inostranstvu iznosi 30 eura, a na PDF je 20 eura jer nismo u mogućnosti da pokrivamo poštarinu van Srbije.

Kako zbog situacije izazvane Korona virusom uvodimo interventnu PDF pretplatu, ona se odnosi na sve stare brojeve i možete poručiti bilo kojih 5 ili 10 starih PDF-ova (10 ili 15 eura).

cards