„Prvi put sam za Liceulice saznao preko interneta, verovatno na fejsbuku. Priznajem da me je privukao sâm naslov i grafičko rešenje, ali pošto sam iz Novog Sada, nisam našao načina da dođem do njega. Posle prvog čitanja sam shvatio pravi kvalitet magazina. Od tad, čitam ga neprestano, druge novine i ne kupujem. Svaki put me obraduje novi broj, malo drugačiji od prethodnog, originalnog dizajna i iscrpnih tema koje pokreću na razmišljanje.“

Vladimir Krnajski, Novi Sad

„Kada novi broj magazina Liceulice stigne na moju adresu, s nestrpljenjem dočekam da otvorim kovertu i pogledam kakva je naslovnica ovoga puta, koju ilustrativnu poruku nosi. Zatim pogledam fotografije na prvim i poslednjim stranama, i koje su teme obrađene u broju. Ostatak sadržaja doziram danima i dam sebi vremena da razmislim o svakom tekstu. Jer upravo to ovaj magazin radi, inspiriše na kritičko razmišljanje i drugačije gledanje na svet oko nas.“

Smilja Bojković, Niš

Magazin Liceulice nastao je 2010. godine, s ciljem da osobe iz najranjivijih grupa zaposli kao prodavce, i tako im ponudi način da rade, zarade i ponovo se integrišu u društvo. 

Magazin Liceulice nudi i jedinstven, kvalitetan sadržaj, pa zato kažemo da kupujući Liceulice pomažete mnogima, a čitajući Liceulice pomažete sebi.

Naša prodajna mreža i dalje ne pokriva većinu gradova u Srbiji. Zbog toga zainteresovanim čitaocima nudimo i mogućnost pretplate, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Postajući naš pretplatnik omogućavate:

  • Nove mogućnosti zapošljavanja za pripadnike marginalizovanih grupa, posebno žene, koji će pakovati primerke magazina za slanje.
  • Bolju podršku našim uličnim prodavcima – budući da se sva zarada ponovo investira u poboljšanje naših kapaciteta da pomognemo ranjivim kategorijama ljudi.
  • Još veću efikasnost misije Liceulice fonda –  da smanjimo siromaštvo i kreiramo mogućnosti zaposlenja za osobe koje teško dolaze do posla.

Pretplatite se, ili poklonite pretplatu svojim prijateljima, komšijama, kolegama, rodbini u zemlji ili inostranstvu. Liceulice je jedinstven poklon, jer ćete uvek obradovati više od jednog čitaoca. Skrećemo vam pažnju i na mogućnost pretplate na elektronske (PDF) primerke magazina, što je pogodno za čitaoce iz inostranstva. Pretplata na 10 brojeva magazina iznosi 2000 dinara, odnosno 30 eura.

……………………………………………………………………………………………………………..

Uputstva za pretplatu:

ERSTE BANKA: 340-11006764-87
Svrha uplate: Podrška magazinu Liceulice
Korisnik: Liceulice, Svetozara Markovića 42a, Beograd

Ukoliko uplaćujete iz inostranstva, potrebno je da unesete sledeće detalje:

ERSTE Bank a.d. Novi Sad
IBAN: RS35340000001100676487
SWIFT: GIBARS22
Korisnik: Udruženje Liceulice
Adresa: Svetozara Markovića 42a, Beograd

—-

*Preko PayPal servisa (SAMO ZA PRETPLATE IZ INOSTRANSTVA):

e-mail adresa: liceulice@www.liceulice.org

OBAVEZNO nam pošaljite potvrdu da ste uplatili novac i adresu na koju želite da dobijate magazine. Ove informacije nam možete poslati na redakcija@www.liceulice.org.

** poklon pretplata: Ako želite da dragoj osobi poklonite pretplatu, uplatite iznos u banci na svoje ime i prezime i obavezno se javite putem mejla ili telefona kako bismo dogovorili na koju adresu želite da stiže pretplata. Takođe, postoji i mogućnost da osoba uz prvi magazin dobije i pismo u kome se objašnjava da je to poklon i od koga.

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili napomene, molimo vas da se javite na adresu andjela.mitrovic@www.liceulice.org, ili telefonom na broj 011/2686 567.

cards