Home Magazin Pretplatite se PayPal pretplata

PayPal pretplata

Magazin Liceulice nastao je pre osam godina, s ciljem da osobe iz najranjivijih grupa zaposli kao prodavce, i tako im ponudi način da rade, zarade i ponovo se integrišu u društvo. 

Magazin Liceulice nudi i jedinstven, kvalitetan sadržaj, pa zato kažemo da kupujući Liceulice pomažete mnogima, a čitajući Liceulicepomažete sebi.

Naša prodajna mreža i dalje ne pokriva većinu gradova u Srbiji. Zbog toga zainteresovanim čitaocima nudimo i mogućnost pretplate, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Postajući naš pretplatnik omogućavate:

  • Nove mogućnosti zapošljavanja za pripadnike marginalizovanih grupa, posebno žene, koji će pakovati primerke magazina za slanje.
  • Bolju podršku našim uličnim prodavcima – budući da se sva zarada ponovo investira u poboljšanje naših kapaciteta da pomognemo ranjivim kategorijama ljudi.
  • Još veću efikasnost misije Liceulice fonda –  da smanjimo siromaštvo i kreiramo mogućnosti zaposlenja za osobe koje teško dolaze do posla.

Pretplatite se, ili poklonite pretplatu svojim prijateljima, komšijama, kolegama, rodbini u zemlji ili inostranstvu. Liceulice je jedinstven poklon, jer ćete uvek obradovati više od jednog čitaoca. Skrećemo vam pažnju i na mogućnost pretplate na elektronske (PDF) primerke magazina, što je pogodno za čitaoce iz inostranstva.

Pretplata u Srbiji na 10 brojeva magazina (ili PDF) iznosi 2000 dinara, a Licuelice pokriva poštarinu.

Pretplata na 10 brojeva u inostranstvu iznosi 30 eura, a na PDF je 20 eura jer nismo u mogućnosti da pokrivamo poštarinu van Srbije.