PODRŽITE NAS

Naš program podrške pruža  šansu, vraća samopouzdanje, omogućava zaradu i socijalnu integraciju svima koji su različitim putevima i u različitoj meri dospeli na marginu društva, u izolaciju, nemaštinu  i egzistencijalnu neizvesnost.

Zato je važno da humanitarni programi poput našeg postignu stabilnost na koju se oni koji od njih zavise mogu osloniti. Zajedno to možemo.

Vaši prilozi će omogućiti da obezbedimo našim prodavcima vitalnu podršku i niz pratećih programa osnaživanja, zahvaljujući kojima će oni napraviti ključne korake ka samostalnosti i boljem životu.

Transparentnost je jedan od glavnih načela u našem radu, i ključni je element našeg etičkog kodeksa. U skladu s time, vaša donacija biće iskorišćena isključivo za potrebe naših korisnika, odnosno Fonda Liceulice, ili za namenu koju ste sami označili.

Ne oklevajte da nam se obratite za bilo kakve dodatne informacije i dogovore o vašim  poklonima, legatima i posebnim donacijama. Možete nas pozvati na telefon +381 (0)11 2686 567, ili nam pisati na imejl adresu donacije@liceulice.org.

Prijavite za naš newsletter slanjem imejla na adresu office@liceulice.org, i tako ćete redovno dobijati informacije o našim aktivnostima.

Donirajte danas

Vaša donacija će stvarno promeniti nečiji život.

cards