Home Pozovite nas u goste

Pozovite nas u goste

Neki od naših korporativno odgovornih partnera otvorili su svoja vrata novom konceptu prodaje, po kome jedan ili dva prodavca magazina Liceulice po izlasku svakog novog broja dobijaju priliku da ga prodaju u okruženju drugačijem od uličnog – u poslovnom prostoru, zaposlenima u partnerskoj organizaciji/kompaniji. Time se prodavcima, ali i zaposlenima, pruža prilika za upoznavanje, građenje bližeg odnosa, i razbijanje široko uvreženih predrasuda.

Pozvati prodavce magazina Liceulice kod sebe u goste, omogućiti im prodaju u sigurnom i prijateljskom okruženju, jeste ne samo delotvoran način da kompanija i zaposleni iskažu humanost i solidarnost već je i nemerljivo važna prilika korisnicima našeg programa da budu primljeni i prihvaćeni u sredini u koju inače ne bi imali pristupa.

  • Pozovite prodavce u goste da pod vašim krovom posetiocima kafića, tržnih centara, pijaca i sajmova ponude magazin Liceulice.

Na ovaj način naše prodavce podržavaju: Delta city, Home centar Beogradski sajam, Home centar TC Ušće, Beogradski sajam knjiga, kafe Centrala, Zaokret, Polet, Meduza, Aviator, knjižara Booka, Beopolis, i mnogi drugi.

Pozovite prodavce u goste u vašu kompaniju ili organizaciju, među zaposlene.

Na ovaj način naše prodavce podržavaju: Erste Banka, Eurobanka, Banca Intesa, Wiener Stadtische osiguranje, Ipsos Strategic Marketing, Praxis, Kuća ljudskih prava Beograd, Hyatt Regency Beograd, Metro Cash&Carry, Adecco.

Pozovite prodavce u goste na događaje koje vi organizujete (redovno ili povremeno): na izložbe, festivale, predstave i koncerte, na kulturna i sportska dešavanja, na neke posebne skupove, promocije, proslave i druženja i konferencije.

Na ovaj način naše prodavce podržavaju: Smart kolektiv, Građanske inicijative, Kuća ljudskih prava Beograd, Atria Group, Supernatural festival, Zaokret, Slobodna zona, Beldocs, Merlinka festival, Bitef, Gradski zavod za javno zdravlje Beograd, Winterfest u Novom Sadu, Bulevar Books Novi Sad i mnogi drugi.

Kao i mi, i naši partneri prepoznaju da svako ima pravo na rad, dostojanstven život, pristojno stanovanje i zdravstvenu negu. Zajedno, pomažemo ljudima u nevolji da prevaziđu krizu u kojoj su se našli. 

Ako ste zainteresovani da nam se pridružite, i ponekad pozovete naše prodavce u goste, ili vam treba više informacija, molimo vas da se javite na milica.martinovic@www.liceulice.org ili telefonom na 011/2686 567.